RKDEO onderuit bij DSVP

Actueel 322 keer gelezen

Pijnacker - De bekerwedstrijd DSVP - RKDEO is geëindigd in een in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Door doelpunten van Bart Snijder (DSVP) en RKDEO aanvaller Robbie van Hagen was de stand bij rust 1-1. Tien minuten voor het eindsignaal bepaalde Kevin Roepman de eindstand op 2-1 in Pijnackers voordeel.

RKDEO-doelman Dennis Hendriks stopte een strafschop van DSVPer Marco de Hoog. Zaterdag ontmoet DSVP op eigen veld DVO ’32 en RKDEO ontvangt zondag SEP.

In groep 86 kwam SV Nootdorp, dat eerder al met 1-3 van VV Delft had verloren, bij Wippolder niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Zaterdag speelt de ploeg van John Karelse op ’s Gravenhout tegen Victoria ’04 (za.).

Oliveo kwam groep 90 niet in actie omdat Maense zich teruggetrokken heeft. Oliveo gaat zondag de strijd aanbinden bij Naaldwijk. De groepswinnaars gaan door naar de volgende ronde.

De stand, met tussen haakjes het doelsaldo

Groep 85; DSVP 2-6 (5-2), RKDEO 2-3 (4-2), SEP 2-1 (3-5) DVO ’32 2-1 (2-5).

Groep 86: Victoria ‘04 (za.) 2-4 (3-2), VV Delft 2-3 (4-3), Wippolder 2-2 (3-3), SV Nootdorp 2-1 (3-5).

Groep 90: Victoria ’04 (zond.) 2-6 (6-0) Naaldwijk 1-0 (0-3) Oliveo 1-0 (0-3). Victoria ‘04 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde.