Logo telstar-online.nl

Jubileumactie voor verenigingen

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - De vestiging van Everts Vogelaar Spijer Advocaten in Pijnacker bestaat vijf jaar en in het kader van het jubileumjaar is besloten om vijf keer een bedrag van € 500,00 te schenken aan verenigingen en stichtingen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, waarin het advocatenkantoor vooral actief is.

Verenigingen en stichtingen kunnen een omschrijving van een project indienen, waarvoor financiële middelen nodig zijn. Het advocatenkantoor selecteert vijf projecten die voor een bijdrage in aanmerking komen. In de periode van februari t/m juni 2009 wordt maandelijks één project bekend gemaakt, dat een bedrag van € 500,00 krijgt toegekend.

Iedere vereniging of stichting die in Nootdorp of Pijnacker gevestigd is kan meedoen, maar het project moet wel betrekking hebben op de bevolking van deze dorpen. Ook stelt het advocatenkantoor als voorwaarde, dat het project in 2009 gerealiseerd moet worden, dat het alleen projectmatige kosten betreft, dus geen exploitatie of lopende kosten, en het project geen commercieel of politiek karakter heeft.

De inschrijving is vanaf heden geopend en alle correspondentie kan gericht worden aan Everts Vogelaar Spijer Advocaten, t.a.v. Mw. I. Daemen, Stationsstraat 1, 2641 GH Pijnacker. Voor meer informatie, kijk op www.evsadvocaten.nl

Meer berichten