Politie treft maatregelen oud en nieuw

Actueel 13 keer gelezen

Pijnacker - De gemeente Pijnacker-Nootdorp, het Openbaar Ministerie en Politie Haaglanden treffen tal van maatregelen om de jaarwisseling feestelijk te laten verlopen.

De politie van bureau Pijnacker-Nootdorp is erop gespitst om vernielers en onruststokers die de jaarwisseling verstoren direct aan te houden. “Daarbij is de hulp van inwoners meer dan welkom. Wij zijn namelijk gebaat bij zoveel mogelijk informatie die kan leiden tot het aanhouden van mogelijke verdachten”, meldt een voorlichter van Politie Haaglanden vandaag.

“Helaas verloopt oud en nieuw niet alleen maar feestelijk. Misstanden overschaduwen een feest dat vooral gezellig moet zijn. Afvalbakken, ander straatmeubilair en auto’s werden het afgelopen jaar in brand gestoken of vernield. Ook kregen hulpverleners te maken met geweld. Zaken die niet getolereerd kunnen worden; oud en nieuw moet een feest zijn voor iedereen.”

De politie heeft uw hulp nodig. Weet u iets over vernielingen, brandstichtingen of geweld of weet u wie hierbij betrokken is? Geef dit dan door aan de politie op straat, aan de wijkagenten. Bellen kan uiteraard 24 uur per dag via 0900 8844. Liever Anoniem? Dat kan uiteraard ook. Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Campagne voor rustig Oud en Nieuw

Zero tolerance tijdens jaarwisseling

Geen vreugdevuur met oud en nieuw

Mededelingen rond oud en nieuw

Oude Leede klaar voor oud en nieuw

Jongen gewond na bouwhek-stunt

Reclamebord en auto in de brand

Oude Leede: 'Gewoon goed dit jaar'

Pijl zorgt voor ravage bij Kopie Plus

Skatebaan Delfgauw doelwit vandalen

Enorme rookschade bij tandarts Nootdorp

Onbekenden vernielen waterbassin

Drukke tijden voor brandweerkorps

Veel politie tijdens jaarwisseling

Uit de krant