Boekenmarkt in Nootdorpse Dorpsstraat

Actueel 33 keer gelezen

Nootdorp - Op woensdag 6 augustus aanstaande tijdens de Ontmoetingsmarkt en de Kinderkleedjesmarkt is er op veler verzoek extra boekenmarkt in de Nootdorpse Dorpsstraat.

De markt is bij de kerk en - afhankelijk van het weer - binnen en buiten het winkelgedeelte van Galerie Nootdorp Dorpsstraat 17 en in het Boekenkeldertje in de kelder van nummer 17. De verkoop duurt van 11.00 – 16.00 uur. De ideale kans om voor een zeer zacht prijsje een flinke stapel boeken te kopen voor de vakantie.

Prijzen vanaf één euro! Hoe groter de stapel hoe meer korting u krijgt. Verzamelaars kunnen aan hun trekken komen: misschien vindt u het boek dat u al zo lang zocht. Ook voor kinderen liggen er veel boeken. De Boekenmarkt is weer een initiatief van het Boekenkeldertje. De opbrengst gaat zoals altijd naar het goede doel: het Leger des Heils - Jeugdhuis Vliet & Burgh in Voorburg. Inlichtingen: 015 - 3108081.

Vanaf zaterdag aanstaande kunt u overigens al met grote korting boeken kopen in het Keldertje. Met ingang van 1 september stoppen namelijk na bijna tien jaar de activiteiten van de Galerie en de Boekenkelder. Vandaar op vier zaterdagen in augustus grote uitverkoop van prachtige boeken en op woensdag 6 augustus de extra markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant