Zomer komt deze week terug!

Actueel 69 keer gelezen

Pijnacker - Geen paniek. Laat je bikini en zwembroek rustig nog even binnen handbereik liggen, want het komt goed. Het koele, natte en onstuimige weer doet vandaag meer aan herfst dan aan zomer denken. Toch komt de zomer de komende dagen terug.

De temperaturen lopen deze week snel op en vooral in de tweede helft van de week komt de zon er goed bij. Uit statistieken van deze website blijkt dat Telstar Online ook door jullie vanaf het vakantieadres op de voet wordt gevolgd. Wij in de regen, jullie vanaf de laptop in de Spaanse zon.

Een paar statistieken op een rijtje:

Deze maand ontvingen wij 90.779 bezoekjes van de thuisblijvers. België lijkt ook populair als vakantieland: 424 mensen bezochten de website. Verder is Telstar Online 76 keer bekeken in Spaanse internetcafés. Natuurlijk ontbreekt ook Frankrijk niet in het lijstje: 89 keer. In totaal is de site vanuit 54 (vakantie)landen opgevraagd.

In het kader van ‘Vakantieman! Gezellig hè’ nodigen wij jullie uit om via de reactiemogelijkheid de groeten te doen aan het thuisfront. Vertel ook meteen even waar je momenteel zit. Fijne vakantie nog!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant