Vernieuwde skatebaan Delfgauw in gebruik

Actueel 333 keer gelezen

Delfgauw - Zaterdagmiddag is de vernieuwde skatebaan in het Delfgauwse Emerald officieel in gebruik genomen. Bij de skatebaan is nu ook een voetbalkooi en een overdekte ontmoetingsplek voor de jeugd.

Om de feestelijke opening nog meer luister bij te zetten was ook de Jip Jop bus, een mobiele jeugdvoorziening, aanwezig en was er een speciale feesttent opgebouwd. Helaas werkten de weergoden niet mee. Desalniettemin waren er veel jeugdigen bij de openingsceremonie aanwezig.

Wethouder Suijker opende de jeugdvoorzienig door het geven van het beginsignaal voor een voetbalwedstrijdje in de splinternieuwe voetbalkooi. Vooraf had hij in een toespraak zijn waardering uitgesproken voor de Delfgauwse jeugd die, samen met de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland, het openingsfeest heeft georganiseerd.

Hij deed bij die gelegenheid ook een beroep op de jeugd om deze schitterende voorziening “heel en netjes” te houden. De vorige skatebaan was helaas vernield. Tenslotte was er voor iedereen die dat wilde een smakelijke BBQ.

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant