Trucker.lab organiseert workshop film

zo 30 dec 2007, 18:14 Actueel

Pijnacker - Op zes opeenvolgende zondagen vanaf 6 januari organiseert Trucker.lab een workshop voor het maken van een korte film onder begeleiding van een professioneel cineast. De lessen vinden tussen 13:00 - 17:00 plaats in OJC de Trucker, Stationsstraat 34, en zijn voor iedereen toegankelijk.

De workshop wordt georganiseerd in aanloop naar het pi-festival. Tijdens dit festival zullen de korte films van de workshopdeelnemers worden gepresenteerd. Ook de beginnende filmmaker die niet deelneemt aan de workshop wordt van harte uitgedaagd een filmpje in te sturen. Er is maar één voorwaarde: de film moet precies 3,14 minuten duren (pi-ness).

Tijdens het pi-festival (14 maart, OJC de Trucker) zal een vakkundige jury de inzendingen van commentaar voorzien. De uiteindelijke winnaar wordt bepaalt door middel van een stemming en gaat naar huis met de felbegeerde pi-trofee 2008, gemaakt door twee beeldende kunstenaars verbonden aan Trucker.lab.

De workshop is openbaar toegankelijk en vormt een introductie tot het maken van een korte film. Geïnteresseerden worden uitgenodigd geheel vrijblijvend langs te komen op zondag 6 januari. De workshop is mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van PJ Partners. Voor meer info en benodigdheden, check: lab.detrucker.nl/pi.

Uit de krant