Wandeltocht: De Nacht van Pijnacker

Actueel 112 keer gelezen

Pijnacker - De lente is weer in alle hevigheid losgebarsten. De lammetjes springen in de wei en de tulpen zijn haast alweer uitgebloeid. Tijd dus voor een lekkere nacht wandeling van dertig kilometer.

Deze wandeltocht brengt u langs de mooie plekjes in en rond Pijnacker die u geheel anders zult beleven dan overdag. Het overweldigende gekwaak van kikkers bij de opgaande zon is leuk om eens mee te maken en de tocht is natuurlijk een prima voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Mocht u denken hoe zit het met de verzorging in de nacht? Maak u daar maar geen zorgen over want er zullen twee locaties tijdens de tocht geopend zijn en onderweg zult u ook het nodige toegestopt krijgen van de vrijwilligers. In de prijs van deelname zijn de versnaperingen die onderweg uitgedeeld worden + 1 consumptie bij de eerste rust inbegrepen.

De nacht van Pijnacker zal gelopen worden in de nacht van 9 op 10 mei. Afstand: 30 kilometer. De wandelaars zullen stipt om 24:00 vertrekken, inschrijven kan al vanaf 23:00 uur. startlocatie: Ontmoetingscentrum De Acker, Park Berkenoord 2. Inschrijfgeld: 6.50 euro zonder beloning, wilt u een mooi aandenken overhouden aan deze nacht dan betaalt u 10,00 euro. Dit is inclusief eten en drinken onderweg + 1 consumptie bij de eerste rust. Inlichtingen: 015 – 36 92 293 / 015 – 364 00 24.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant