Pijnackerse band Tripper brengt cd uit

Actueel 79 keer gelezen

Pijnacker - In navolging van de Old Cocks On The Block (in 1993) en Sidekickbob (2003 en 2005) is Tripper de derde Pijnackerse band die een cd uitbrengt.

De tien songs op hun debuut cd ‘Drive’ bevatten vooral aanstekelijke, swingende alternatieve rocknummers. De opnames zijn gemaakt in de Sahara Sound Studio in Den Haag, dat is de studio van Hallo Venray frontman Henk Koorn, die dit album ook produceerde. De cd was op Koninginnedag rondom het optreden van Tripper bij de Trucker voor het eerst te koop. De band had een speciale actie op touw gezet.

Bij het optreden van de Band Zonder Banaan werden bananen uitgedeeld met daaraan een flyer met de tekst ‘Wij hebben wel bananen’, met de aankondiging dat zij om 20.00 uur bij het Pijnackerse jongerencentrum aan de Stationsstraat het buitenpodium zouden betreden. Het plein stond hierdoor ook behoorlijk met fans gevuld en Tripper was een waardige afsluiter op een uitstekend verlopen en drukbezocht Trucker Koninginnefestival, die ook bands als Koning Snor & de Schuifkroketten, The Icons, The Raving Bonkers, The Gifted Class, 12 inch en (solo akoestisch) Daanie op het programma had.

› Nieuwsitem: Koninginnedag sfeervol en een beetje zon

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant