Op de foto met Zandkasteel figuren

Actueel 102 keer gelezen

Pijnacker - De drie hoofdfiguren in Het Zandkasteel zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto. Samen met hond Finnie wonen zij in Het Zandkasteel.

Zij beleven daar avonturen die alle kinderen aanspreken. De drie hebben heel bijzondere neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuzenkriebeldans. Voor de bewoners van Het Zandkasteel is het leven elke dag een feest!

Op bezoek in Pijnacker

Zaterdag 3 mei komen deze hoofdpersonen op uitnodiging van de winkeliersvereniging op bezoek in het centrum van Pijnacker. Dat wordt een hele belevenis, want zij geven veel handjes en knuffels. Hoe meer kinderen, hoe leuker.

Een origineel moederdagcadeau

Wanneer je nog een goed idee voor Moederdag wil hebben, dan mag je de komst van deze figuren zeker niet missen. De kinderen kunnen gratis met Toto, Sassa en Koning Koos op de foto. Er is een speciale fotograaf die hele leuke foto’s maakt.

Waar en wanneer?

De figuren van het Zandkasteel komen zaterdag 3 mei naar het bordes van het Witte Huis op het Raadhuisplein in Pijnacker centrum. Zij treden 3 x een half uur op. De tijden zijn:

13.30-14.00 uur

14.30-15.00 uur

15.30-16.00 uur

Foto’s ophalen vanaf woensdag 7 mei

Foto Patrick heeft aangeboden deze foto’s te ontwikkelen en vanaf woensdag 7 mei hangen ze in de fotozaak, Emmapark 100 te Pijnacker. Dat zal een hele uitstalling worden. Een ieder die een foto heeft laten maken kan vanaf deze datum gratis zijn foto afhalen. Er wordt niet met bonnetjes of briefjes gewerkt. Gewoon in de fotozaak uit de uitgestalde foto’s, jouw foto aanwijzen.

Serie op dvd

De pre-school serie Het Zandkasteel is ontwikkeld door Teleac. De serie is te zien op KETNET. Ook in 2008 zijn er weer een heleboel leuke thema's! De dvd’s hiervan zijn verkrijgbaar bij Music Store in winkelcentrum Ackershof.

Zie voor de overige activiteiten: www.winkeleninpijnacker.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant