Pijnackerse fotografe Wietske zette de band onlangs op de foto.
Pijnackerse fotografe Wietske zette de band onlangs op de foto.

Tripper EP-Release in de Trucker

Actueel 105 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdagavond 25 maart a.s. presenteert de Pijnackerse band Tripper hun nieuwe EP in De Trucker. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree is gratis. De Trucker is gelegen aan de Stationsstraat 34 te Pijnacker.

Tripper bestaat uit zes creatieve muzikanten, die hun eigen nummers componeren. Het repertoire is erg afwisselend, waardoor de muziek lastig in één hokje te plaatsen is. Toegankelijk voor een breed publiek, maar toch af en toe lekker hard en rauw. Mooie luisterliedjes afgewisseld met swingende songs die je meteen luidkeels mee wilt brullen. Zo maakt Tripper van elk optreden een interessante muzikale uitdaging, voor zichzelf en voor het publiek.

Trippers eerste CD “Drive” is opgenomen in de Sahara Studio’s te Den Haag onder leiding van Henk Koorn (Hallo Venray). Door de ervaring die daar is opgedaan, is de band vervolgens zelfstandig muziek gaan opnemen. Met als eerste resultaat een nieuwe EP waarop een meer volwassen geluid doorklinkt met gelaagde nummers. De recente uitbreiding van de band speelt daarbij zeker een belangrijke rol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant