Automobilist slaat jongen van negen jaar

Actueel 34 keer gelezen

Nootdorp – Een onbekende man heeft vrijdag 28 maart om 17.45 uur een 9-jarige jongen uit Nootdorp geschopt en geslagen. De jongen gooide samen met twee vriendjes op het kruispunt van de Meidoornlaan met de Julianastraat met rode besjes naar auto’s.

Een bestuurder van een zilverkleurige personenauto was hier kennelijk niet van gediend, want hij stopte iets verderop zijn auto en rende achter de jongens aan. Toen het 9-jarige slachtoffertje zijn schoen verloor en stopte om deze weer aan te doen, haalde de verdachte de jongen in. Hij schopte en sloeg hem en de jongen liep hierdoor blauwe plekken op. De automobilist ging er vervolgens vandoor.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling. Het signalement van de verdachte luidt; een man van ongeveer 35 jaar, iets kleiner van 1.75 m. Hij had bovenop zijn hoofd kort zwart haar, aan de zijkanten kaal. De man droeg een spijkerbroek, een rode sjaal, een dunne jas, vermoedelijk rood en zwarte schoenen. Heeft u informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte, belt u dan met de recherche van Politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant