Kees Balm op Radio West

Actueel 125 keer gelezen

Nootdorp – Komende zaterdag, tussen 12.00 en 14.00 uur is de bekende Nootdorper Kees Balm te gast in het programma “Ik hou van Holland” van Radio West. Balm, die al vier musicals op zijn naam heeft, vertelt dan het een en ander over zijn nieuwe musical waar hij nu aan werkt. Deze musical draagt de naam “Eens een Hagenees”.

Hierin haalt hij herinneringen op aan het Den Haag van vroeger, waar hij veel persoonlijke herinneringen aan bewaart. De musical komt op 22, 28 en 29 november op de planken in CulturA in de Dorpsstraat.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Op de dag dat hij veertig jaar is getrouwd met Ineke, op vrijdag 21 november, viert hij in een uitverkocht CulturA met genodigden de “geboorte” van zijn nieuwste musical. Tot de medewerkers behoren onder andere Dirk Goeman en Corina van der Gaag en Koos Janssen (op 24 april als Koos&Co ook bij de seniorenmiddag in Pijnacker). Uitgebreide informatie over Kees en zijn culturele werk- hij is ook een uitstekende beeldhouwer- is te vinden op www.keesbalm.nl en binnenkort ook in de Eendracht en de Telstar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant