Reünie: speurtocht naar oud-wandelleden

Actueel 140 keer gelezen

Pijnacker – Hans van der Neut, voorzitter van de Stichting Wandel Evenementen Pijnacker, heeft grootse plannen om de reünie van de wandelvereniging tot een gezellig succes te maken. Maar eerst wil de wandelgoeroe kijken hoe hoog de opkomst is qua aanmeldingen. Een datum is nog niet geprikt, maar zo rond oktober begin november staat de reünie op stapel.

De wandelclub vindt zijn oorsprong in de zomer van 1961 als Wandelsport Vereniging Pijnacker. Anno 2008 is Stichting Wandel Evenementen Pijnacker niet meer weg te denken uit de gemeente. De Vierwindstrekentocht, de Vierdaagse en de Nachtmars zijn allemaal tochten die met veel plezier worden uitgezet door de medewerkers van de SWEP. Nu bijna 47 jaar later wordt het tijd voor een reünie.

Oud-leden, medewerkers, donateurs en huidige leden worden verzocht contact op te nemen met Hans van der Neut. Dat kan op veel manieren. U kunt een kaart sturen met uw gegevens en die sturen naar SWEP, Peizerdiep 15, 2641 SN Pijnacker. Een telefoontje naar Huize van der Neut is ook voldoende: 015 – 369 2293. Of mail naar reuniweb@live.nl. De organisatie indexeert de animo en u krijgt bij doorgang van het evenement dan een persoonlijk bericht. Extra leuk wordt het als mensen oude foto’s, video’s en stempelboekjes meenemen naar de reünie. De toegang voor de reünie is gratis, dat u het even weet!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant