Sponsoravond Mini Bikes On tour

ma 14 mei 2007, 07:33 Actueel

Pijnacker - Op donderdagavond 17 Mei zal in OJC de Trucker de sponsoravond van de mini bikes on tour plaatsvinden. Dan hoopt het team van de mini bikes on tour zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor de Stichting De Opkikker.

Deze stichting staat voor: ‘Het verzorgen van verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun families’. In samenwerking met Stichting De Opkikker uit Almere gaan zij de volgende activiteit opzetten en realiseren: het team van de mini bikes on tour, bestaande uit ongeveer zes personen, gaat een 210 km lange fietstocht op mini bikes ondernemen van Gent naar Pijnacker.

Op woensdag 30 mei starten zij deze loodzware tocht, waarvoor zij inmiddels al volop in training zijn. Op vrijdagavond 1 juni volgt de aankomst. Zij hopen hiermee zoveel mogelijk geld op te halen zodat er zoveel mogelijk zieke kinderen een fijne dag kunnen beleven. De zaal gaat aanstaande donderdag om 21.00 uur open. De entree bedraagt 5 euro en het totaalbedrag van de opbrengst komt ten goede aan Stichting De Opkikker.

Deze avond zal u vermaakt worden met een hilarische kikkerrace, een loterij waarmee u geweldige prijzen kunt winnen en een karaoke. Na dit spektakel zullen plaatselijk dj’s voor een groot feest zorgen. Ook zal er een speciale gast van Stichting De Opkikker aanwezig zijn voor het nodige vermaak. Kortom een avond die u niet mag missen.

Uit de krant