De sportdag is bestemd voor alle mensen met het syndroom van down én hun familie.
De sportdag is bestemd voor alle mensen met het syndroom van down én hun familie.

Sportdag Stichting Downsyndroom

Actueel 34 keer gelezen

Leidschenveen - De Stichting Downsyndroom Kern Haaglanden organiseert op zaterdag 30 augustus de jaarlijkse sportdag voor alle mensen met het syndroom van down en hun familie.De sportdag vindt plaats op Sportpark De Dijken (Leidschenveen), Poelpolderstraat 25 in Den Haag, en duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Op de sportdag worden sportclinics gegeven door verenigingen met G-teams uit de regio.

Zo kunnen de deelnemers kennismaken met diverse sporten, maar ook met de verenigingen die de sporten aanbieden. Er kan bijvoorbeeld kennis gemaakt worden met voetbal, judo, korfbal en handbal. Ook aan de kleintjes is gedacht met activiteiten georganiseerd door Fitkids en Praktijk De Opmaat en een springkussen.

Naast de sportclinics is er ook informatiemarkt waar andere vereniging zich presenteren, zoals een scoutinggroep, een schaats-, en paardrijvereniging. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door ADO Den Haag en de Rabobank.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kernhaaglanden@downsyndroom.nl. Graag vermelden met hoeveel personen je aanwezig bent en de leeftijd van de kinderen. Meer informatie over de activiteiten van SDS Kern Haaglanden is te vinden op www.kernhaaglanden.webs.com.

Uit de krant