‘De meest bijzondere keuken'

Actueel 26 keer gelezen

Voorburg - ‘’Als ik groot ben, word ik eigenaar van een succesvol restaurant waar iedereen welkom is om lekker te eten en natuurlijk te genieten van een heerlijke borrel.’’ Deze slogan zei Natasja Anders regelmatig toen ze klein was. Met haar man Rajesh Anders heeft ze haar droom waargemaakt. Samen met Petra van der Plas en Pieter de Gier runt ze in de Voorburgse Kerkstraat het restaurant Fusion Flavourz in de Voorburgse Kerkstraat nr 8.

Door Bart Bakker

Het is een bijzonder restaurant met een ‘eigenwijze’ keuken, waarin invloeden vanuit Spanje en Suriname zijn terug te vinden. De absolute specialiteit is echter de Surinaamse keuken. Hiermee zijn zij de enige in de gemeente Leidschendam- Voorburg die een mix van de Surinaamse én Spaanse keuken hebben. Zij bieden iedereen daarom graag de mogelijkheid om de bijzondere gerechten te komen proeven. Een bezoek aan het restaurant van de voormalig medewerkster van de Rabobank leert dat er sprake is van een bijzondere culinaire wereld. Met een sterrenteam in de keuken en een ambitieus team in de bediening is Fusion Flavourz een echte aanrader om heerlijk te genieten van de Spaanse en authentiek Surinaamse keuken. Het is dan ook knap hoe deze jonge ondernemers de zaak op hebben gezet.

Ervaren

Vol enthousiasme runt Natasja het team in de keuken. De koks zijn ervaren en maken verschillende specialiteiten klaar. Natasja maakt zelf de meest uiteenlopende huisgemaakte Surinaamse gerechten. “Bij iedere hap komt men een stapje dichter bij het altijd vrolijke Suriname”, aldus Natasja. “Hart voor de zaak en liefde voor het vak zijn zaken die onze bediening doen stralen”.

Sfeervol

Fusion Flavourz is een sfeervol ingericht restaurant met een open keuken en draagt bij aan een avond vol culinaire hoogtepunten en gezelligheid. “Tevens hanteren we komend jaar thema’s, die we iedere maand terug laten komen,’’ vertelt Natasja. Zo hebben we regelmatig salsa, aprés ski - en karaoke avonden. Onze eerste salsa-avond was een groot succes. Zo hebben we 26 januari een aprés ski -avond. Elke donderdag hebben we het ‘All you can eat’ concept met betrekking tot Spaanse en Surinaamse hapjes”.

Missie

“De missie voor 2013 is om onze naamsbekendheid te vergroten en veel thema-avonden te houden”, vervolgt de gastvrije Natasja. “”Hier ligt voor ons dan ook een enorme uitdaging. Ik wil nog steeds mijn droom laten slagen. Het Oude Centrum is voor mij een gezellig en mooi gelegen gebied. Ik kom niet uit Voorburg, dus dit is voor mij nieuw en spannend”.

Ambiance

Piet en Petra van der Plas zijn er altijd om de bediening of keuken bij te staan en zijn net een duizendpoot. Petra zorgt voor de ambiance en sfeer in de zaak en zorgt dat dit de buitenwereld bereikt met haar marketing- en PR activiteiten. Ook Rajesh Anders is toegewijd en staat samen met zijn sterrenteam in de bediening. Eén team, één taak, samen maken ze elke avond een onvergetelijke avond voor de gasten. Kortom, er staat een sterk team dat kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan”.

Samenwerking

“Men geniet niet alleen van de heerlijke geuren en smaken vanuit de keuken, maar ook van de ervaring in de bediening”, aldus Natasja. “Iedereen bij Fusion Flavourz werkt samen in harmonie om iedereen te laten genieten van een perfecte avond. Sfeervol, ontspannend en ontzettend lekker……..”.

Reserveren kan via het telefoonnummer 070- 3861641 of het e-mailadres: info@fusionflavourz.nl De website is www.fusionflavourz.nl en de openingstijden zijn dinsdag, woensdag, donderdag van 16.00 uur tot 23.00 uur en vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur. Zondag is Fusion Flavourz van 16.00 uur tot 23.00 uur geopend.

 

Uit de krant