Afbeelding

Oranjevereniging Nootdorp lanceert jubileumloterij

Actueel 1.774 keer gelezen

Nootdorp - De Oranjevereniging Nootdorp staat op het punt om weer van start te gaan met de verkoop van donateurkaarten, en de vrijwilligers staan te popelen om vanaf maandag 8 april weer langs de deuren te gaan.

Met hun 75-jarig jubileum in het vooruitzicht is de vereniging in feeststemming. Al drie kwart eeuw lang organiseren ze leuke evenementen voor het hele dorp, voor jong en oud. Dit is een prestatie om trots op te zijn, en ze hebben nog steeds enorm veel plezier in wat ze doen.

Door de verkoop van de donateurkaarten kunnen ze deze gezellige evenementen blijven organiseren. Voor maar 4 euro per stuk kun je meedoen aan de loterij en help je de vereniging om hun festiviteiten voort te zetten. Betalen kan contant of met een handige QR-code wanneer een van de vrijwilligers bij je aanbelt.

De Oranjevereniging wil iedereen alvast hartelijk bedanken voor hun steun door het kopen van een of meerdere loten. En laten we ook niet vergeten om de geweldige vrijwilligers veel succes te wensen in hun inzet. We zijn nu al dankbaar voor hun enthousiasme en tijd.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant