Afbeelding

Liftproblemen in Willem Alexanderlaan verstoren weer eens het dagelijks leven van bewoners

Actueel 2.966 keer gelezen

Het is wederom raak aan de Willem Alexanderlaan in Pijnacker. De lift is vandaag wéér kapot gegaan voor de zoveelste keer en dit zorgt ervoor dat mensen die in een 55+ woning wonen, niet meer de deur uit kunnen. “Ik kan in al die jaren, dat mijn vader en moeder daar vanaf het begin al wonen, niet meer tellen hoe vaak de lift kapot is geweest. Ik denk zomaar boven de 100 keer”, vertelt een betrokkende.

“Het is schering en inslag daar, want de lift doet het meer niet dan wel. Van de week was deze ook al kapot en dat had betekend dat mijn vader niet naar de specialist kon als het niet op tijd gemaakt was. De mensen zitten dan al 5 dagen zonder lift en mijn familie is natuurlijk niet de enige die daar last van heeft. Vandaag is het ook weer zover. De lift is kapot, nadat deze afgelopen woensdag gemaakt is”, vervolgt ze.

Van der Valk afgebeld
“We kunnen met de familie niet de verjaardag van mijn moeder vieren, die gisteren 89 is geworden, in een restaurant waar we met 10 personen hebben afgesproken. Mijn vader kan niet de trap af, mijn moeder kan dat niet aan omdat ze dement is en het veel gedoe zou geven. Resultaat: de jarige kan haar verjaardag niet vieren, mijn vader kan niet genieten van een etentje met de familie waar hij erg naar uitgekeken had”, zegt ze. Op het laatste moment hebben we Van der Valk maar afgebeld. Van der Valk was gelukkig zo coulant om de afspraak naar volgende week te verzetten. Allemaal verliezers, omdat de lift binnen een week weer kapot is.”

“Ik hoop dat ze na 26 jaar deze lift een keer volledig gaan vervangen en er een in zetten die wel naar behoren functioneert. Volgens de verhalen was de lift al tweedehands voordat deze in de flat geplaatst werd.”Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant