Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Drie gewonden bij ernstig ongeval op A13

Actueel 4.719 keer gelezen

Vrijdagavond zijn drie personen gewond geraakt na een ernstig ongeval op de A13 ter hoogte van Delft, in de richting van Den Haag.

Persfotograaf Olav Spa was ter plekke: “Het incident vond plaats toen de bestuurder van een Mercedes met aanzienlijke snelheid op zijn voorganger botste. De politie, brandweer en drie ambulances kwamen snel ter plaatse. Na medische behandeling zijn drie personen naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de Mercedes is ook naar het ziekenhuis gebracht en zal vervolgens worden aangehouden wegens rijden onder invloed. Een ooggetuige meldde dat kort na het ongeval een groot voorwerp richting de berm werd gegooid. De politie heeft uitgebreid gezocht en ontdekte uiteindelijk een lachgastank, waarvan het ijs nog op de fles zat, wat erop wijst dat deze recentelijk is gebruikt. De fles is in beslag genomen door de politie”, vertelt hij.

Schade

“Beide voertuigen liepen fikse schade op. Het ongeval veroorzaakte een aanzienlijke file vanuit Rotterdam in de richting van Den Haag, waarbij slechts één rijstrook beschikbaar was voor het verkeer. Na een kort onderzoek heeft de politie de voertuigen laten wegslepen door een bergingsbedrijf”, aldus Spa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant