Sinterklaas werd buiten opgewacht door een BOA. Hij is ontzettend teleurgesteld in deze handhaver.
Sinterklaas werd buiten opgewacht door een BOA. Hij is ontzettend teleurgesteld in deze handhaver.

BOA bekeurt Sinterklaas en Pieten

Actueel 7.147 keer gelezen

Nootdorp - “Onze vrijwillige Sinterklaas en Pieten waren gisteren weer ontzettend druk om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een mooi bezoek. Een prachtig gebaar en waardering vanuit de ouders van de kinderen. Echter dacht de handhaving in Nootdorp hier anders over”, zo schrijft Sinterklaas-Verhuur.nl, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het organiseren van Sinterklaasbezoeken in onze regio.

“Parkeren is in deze drukke periode ook voor Sint en zijn Pieten af en toe moeilijk. We zijn altijd maximaal 15 minuten weg, maar om vervelende situaties te voorkomen, plaatsen wij altijd een flyer achter het raam met een telefoonnummer van Piet, zodat je ons altijd kunt bereiken. Gisteren kwamen wij aan bij een enthousiaste familie in Nootdorp. Omdat de parkeerplaatsen hier beperkt zijn, waren de bewoners zo vriendelijk het rode paaltje uit de stoep te halen. Zo konden wij hier tijdelijk voor ons bezoek aan de kinderen parkeren”, schrijft men op Facebook.

“De BOA van Nootdorp zag dat wij op de stoep geparkeerd stonden. Hij besloot onze flyer te negeren, ons niet te bellen, maar ons 15 minuten lang op te wachten, zodat hij zijn “foutief geparkeerd” boete zelf kon overhandigen aan Sinterklaas en zijn Pieten... waarschijnlijk had hij verder niets te doen”, vervolgt men.

“Ontzettend teleurstellend en verslagen gingen wij terug naar huis. Wij doen dit immers op vrijwillige basis, om zo kinderen een fantastisch Sinterklaasfeest te bezorgen. Ondanks onze uitleg wilde de BOA niet meewerken en schreef een boete uit. Wij kregen het idee dat hij het wel leuk vond om Sinterklaas een boete te geven. Erg “grappig”. Jammer dat dit zo moet tijdens een warme Sinterklaasperiode”, aldus het team van Sinterklaas-Verhuur.nl.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant