Afbeelding

Morgen: speelgoedbeurs Kids & Kornuiten!

Actueel 1.616 keer gelezen

Wanneer je kind een periode in het ziekenhuis moet doorbrengen, is het vanzelfsprekend dat je er alles aan wilt doen om deze tijd zo aangenaam mogelijk te maken. Met inachtneming van het welzijn van deze kinderen organiseert Lions Dames van Oostland dit jaar voor de derde keer de vrolijke speelgoedbeurs ‘Kids & Kornuiten’.

De beurs vindt plaats op zondag 19 november van 10.00 tot 14.00 uur bij basisschool Ackerweide aan de Gantellaan 7 in Pijnacker. Hier kun je zowel tweedehands als nieuw speelgoed, spelletjes, boeken, kinderwinterjassen, en meer kopen voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens de beurs hebben kinderen de mogelijkheid om een prachtige glittertattoo te laten zetten en bestaat de kans op bezoek van speciale gasten.

Met de opbrengst van deze beurs beogen de Lions Dames van Oostland iets moois aan te schaffen waarmee kinderen op de kinderafdelingen van het Reinier de Graafziekenhuis en Franciscus Berkel kunnen spelen. Op deze manier dragen de Lions Dames van Oostland bij aan een plezieriger verblijf of bezoek voor kinderen in het ziekenhuis.

Doe ook mee en kom naar de Kids & Kornuitenbeurs!


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant