Foto: Tjapko de Heus
Foto: Tjapko de Heus

OBS Groep en Creating Art Productions in de prijzen

Actueel 1.818 keer gelezen

Na een aantal spannende weken zijn de winnaars van de Ondernemersprijs en de Belofteprijs maandagavond 13 november bekend gemaakt. Bart van Straten, wethouder Economie, reikte beide prijzen uit. De Ondernemersprijs gaat naar Oscar van Buijtene van OBS Groep en de Belofteprijs gaat naar Creating Art Productions. 

Het thema van dit jaar was ‘Brede Welvaart’. Dit omvat alles wat mensen van waarde vinden. De jury heeft gekeken naar hoe de ondernemers het verschil maken op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke/sociale toegevoegde waarde en innovatie.

Winnaar Ondernemersprijs
Oscar van Buijtene is een ondernemer pur sang. Hij heeft bewust de keuze gemaakt om vanuit verschillende bedrijven te opereren, zodat elk bedrijf op een specialisme kan uitblinken. Naast lef en creativiteit is deze ondernemer ook zeer betrokken bij onze gemeente. Dat blijkt onder meer uit zijn betrokkenheid bij Koningsdag, de Techniek Doe Dag en de jaarlijkse Mud race.

Winnaar Belofteprijs
Mariëlle Verhaar-Lucas en Joost Verhaar-Lucas, de oprichters van dansschool Creating Art Productions, zijn de winnaars van de Belofteprijs. Ze helpen dansers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, ook op mentaal gebied. Veel leerlingen bloeien op en durven zichzelf te zijn. Daarnaast zetten zij zich vol passie in voor jongeren die willen starten met ondernemen.

Ondernemen met passie
Bart van Straten: “De uitreiking van de Ondernemersprijs 2023 was weer een groot succes! Het blijkt maar weer hoeveel mooie, betrokken bedrijven gevestigd zijn in Pijnacker-Nootdorp. Er zijn ontzettend veel stemmen binnengekomen voor de genomineerden van de Belofteprijs.

De ondernemers houden zich met hart en ziel bezig met ondernemen én zetten zich in voor hun naaste omgeving. Zij zijn een voorbeeld en een grote inspiratie voor anderen. Dit geldt voor de winnaars, maar ook voor alle genomineerden.”

Mede mogelijk gemaakt door het bedrijfsleven
De Ondernemersprijs en de Belofteprijs zijn mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp én het bedrijfsleven. Alle juryleden hebben, vanuit hun bedrijf of organisatie, aan de Ondernemersprijs 2023 bijgedragen en zo het evenement mede mogelijk gemaakt. Ze deden dat door het aanbieden van producten en diensten of een financiële bijdrage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant