Afbeelding

Ook inwoners uit Pijnacker-Nootdorp welkom bij jubileum van Het Venster

Actueel 1.025 keer gelezen

Kom feesten met ons ter ere van Het Venster’s 1-jarig jubileum! Dit ontmoetingscentrum in Delft is er voor mensen die te maken hebben met een chronische ziekte. We nodigen iedereen in Delft en omstreken uit om met ons te vieren, en we hebben een vrolijk programma genaamd “De Kracht van Blijdschap in Moeilijke Tijden” voor jullie klaarstaan.

Wanneer: Zaterdag 4 november 2023, vanaf 13.30 uur
Waar: Raamstraatkerk, vlak achter het station in Delft

Hier is ons programma:

13.30 uur - Binnenkomst
14.00 uur - Opening door onze voorzitter Rafaël Maria Theuvenet, gevolgd door een korte uitleg van wethouder Karin Schrederhof over waarom Het Venster past binnen het gemeentebeleid om te werken aan zorgzame, veilige wijken.
14.30 uur - Lachworkshop door Susanne van Zoest van de organisatie Alles Lach.
15.00 uur - Lichaamspercussie door Leyla Koseoglu en Nilsu Us, apotheker en musicus.
15.30 uur - Stemexpressie door Leonie Bolleboom, componist, dirigent, kunstenaar.
16.00 uur - Receptie met heerlijke hapjes van Delftse Zus&Zoet en bijpassende drankjes.

De entree is gratis, maar we verwelkomen graag vrijwillige bijdragen, hoe klein ook, omdat we afhankelijk zijn van giften en donaties.

Iedereen is van harte welkom, inclusief inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Aarzel niet om iemand mee te nemen om samen van dit feest te genieten. Om ervoor te zorgen dat we voldoende catering hebben, vragen we je om je uiterlijk op 30 oktober aan te melden via e-mail: hetvensterdelft@gmail.com of telefonisch via 06-54344073 of 06-21444747.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant