Afbeelding

OMG! PLUS Sabine Zondag verkoopt winnend Eurojackpot-lot van 100.735,20 euro

Actueel 4.272 keer gelezen

Pijnacker - Een Eurojackpot-speler die een lot kocht bij PLUS Sabine Zondag in Pijnacker, heeft met de trekking van 19 september 100.735,20 euro gewonnen. De getallen 8 – 18 – 26 – 38 – 39 en de bonusgetallen 4 – 12 werden getrokken. De speler uit Pijnacker voorspelde de vijf winnende getallen en een bonusgetal goed.

Om te kunnen overgaan tot uitbetaling van de geldprijs, roept Nederlandse Loterij – waar Eurojackpot onderdeel van is – de gelukkige winnaar op om zich te melden. Het gaat om een brutoprijs, waarvan 29,5 procent kansspelbelasting wordt ingehouden.

Jackpot

Ook de jackpot van bijna 66 miljoen euro viel. Een speler uit Duitsland mag deze prijs op zijn/haar rekening bijschrijven. Bij de eerstvolgende trekking op vrijdag 22 september staat de Jackpot op een verwacht bedrag van 10 miljoen euro.

Winnaars blijven anoniem

Eurojackpot stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Eurojackpot

Eurojackpot wordt gespeeld in achttien Europese landen. Iedere dinsdag- en vrijdagavond is de trekking, met een jackpot die kan oplopen tot 120 miljoen euro. 

Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2022 heeft Nederlandse Loterij € 5.829 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2022 ging het om een bedrag van € 195 miljoen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant