Wie helpt er mee collecteren voor de Dierenbescherming?
Wie helpt er mee collecteren voor de Dierenbescherming?

Dierenbescherming zoekt collectanten in Nootdorp

Actueel 917 keer gelezen

De Dierenbescherming zoekt collectanten voor de jaarlijkse collecteweek in Nootdorp. De collecte vindt ieder jaar plaats in de week van Dierendag. Dit jaar is dat van zondag 1 tot en met zaterdag 7 oktober 2023. In het hele land gaan collectanten langs de deuren met een collectebus. 

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming zetten collectanten zich in om geld op te halen, zodat de Dierenbescherming deze dieren kan redden en opvangen. Ook wordt er hard gewerkt aan preventie; het voorkomen van dierenleed bijvoorbeeld door voorlichting en begeleiding van mensen. 

Om het werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst. Zo kunnen we nog meer dierenleed voorkomen. Juist daarom is het belangrijk dat er collectanten bij komen! Aanmelden kan op de website van de Dierenbescherming: www.dierenbescherming.nl/collecte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant