Afbeelding

Politiek café: Wat moet er gebeuren voor voldoende woningen in onze gemeente?

Actueel 1.170 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp/Lansingerland - Wonen staat hoog op de lijst van onderwerpen waar inwoners van Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland zich druk over maken. Het is al jaren een belangrijk thema in de lokale politiek.

Hoe zorgen we voor meer en betaalbare woningen binnen onze gemeente? Kan iemand die een woning zoekt er ook een vinden? En hebben we voldoende woningen voor jongeren of ouderen, en in de sociale sector? Dit zijn vragen die vaak gesteld worden. Deze vragen staan daarom centraal in het wonendebat dat op woensdag 4 oktober wordt georganiseerd door de lokale D66-afdeling.

Maak jij je ook druk hierover? Kom dan op 4 oktober naar ons politiek café om hier samen met lokale politici over te praten.

Datum: woensdagavond 4 oktober a.s. Inloop vanaf 19.30 uur, debat begint om 20.00 uur. Locatie: Zalencentrum ‘t Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs.

Tijdens dit debat zullen Hessel Heins-Wunderle (Bouwend Nederland) en Barend van de Kraats (Aedes) kort hun visie geven, waarna er met de zaal in gesprek wordt gegaan. De wethouders verantwoordelijk voor wonen, Frank van Kuppeveld (CDA-Pijnacker-Nootdorp) en Michiel Muis (D66-Lansingerland), zijn bij het debat aanwezig en zullen deelnemen aan de discussie. Ook zijn alle politieke partijen uit de Raden van beide gemeenten van harte welkom bij deze discussie.

Het debat staat open voor alle inwoners van onze gemeenten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant