Van de drie broers De Vreede exposeren er bij De Verbeelding twee, Peter en Steef. Rechts Jan, de oudste van de drie.
Van de drie broers De Vreede exposeren er bij De Verbeelding twee, Peter en Steef. Rechts Jan, de oudste van de drie.

Schilderende broers De Vreede bij De Verbeelding

Actueel 1.585 keer gelezen

De broers Peter en Steef de Vreede exposeren dit jaar hun werk tijdens het weekend van de kunstmanifestatie De Verbeelding in de Ontmoetingskerk in Pijnacker-Klapwijk.

De twee Pijnackerse broers hebben ieder hun eigen uitgesproken stijl, maar schilderen beiden in olieverf. Hun favoriete thema’s zijn stillevens, dieren en dorpsgezichten van oud-Pijnacker. Peter en Steef komen uit een creatieve familie van zeven broers. Ook hun oudste broer Jan schildert verdienstelijk.

De werken van Steef en Peter zijn te zien en te koop op zaterdag 23 en zondag 24 september tussen 11 uur en 17 uur in De Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91 in Pijnacker. Tijdens De Verbeelding tonen meer dan tachtig kunstenaars hun werk op dertig verschillende locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en de Oude Leede.

In de krant van volgende week komt een bijlage van vier pagina’s over alles wat Verbeelding 2023 te bieden heeft. De expositie van de gebroeders De Vreede is uiteraard de enige niet. Overal in Pijnacker-Nootdorp kun je lokale kunstenaars bezoeken in het kader van de zogenoemde Kunstroute. Op het Raadhuisplein wordt het Creaplein ingericht met diverse stands maar ook zijn daar allerhande optredens. Verbeelding is vorige week gestart met de Beeldenexpositie in het Emmapark.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant