Rasverteller Erik Borrias vertelt zijn spannende verhalen aan krekels en aan kinderen uit Pijnacker-Nootdorp.
Rasverteller Erik Borrias vertelt zijn spannende verhalen aan krekels en aan kinderen uit Pijnacker-Nootdorp.

Kaarten kindervoorstelling Verbeelding nog niet op

Actueel 794 keer gelezen

Een niet weg te denken traditie tijdens het Verbeeldingsweekend is de kindervoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar. Dit jaar staat bij de kindervoorstelling Pinokkio centraal. 

Er zijn twee voorstellingen op zaterdag 23 september 2023. De eerste is bij CulturA & Zo in de Dorpsstraat in Nootdorp, om 10.30 uur en de tweede in het CJMV-gebouw aan de Kerkweg in Pijnacker om 13.30 uur.

Rasverteller
Rasverteller Erik Borrias speelt en vertelt de meespeelvoorstelling Pinokkio. Pinokkio was dan ook geen gewone jongen; nee, hij was van hout! En in deze versie blijft Pinokkio van hout.
Geen toverfee, geen jongetje zoals alle andere kinderen. “Je bent wie je bent”, zegt Geppetto, de maker van Pinokkio. “Als je maar onthoudt, dat ik van je houd, ook al ben je van… hout!”

Gratis
Vanaf 1 juni 2023 kunnen gratis kaarten voor de voorstelling in CulturA worden besteld via de site van CulturA & Zo. De gratis kaarten voor de kindervoorstelling in het CJMV- gebouw kunnen worden afgehaald bij kantoorboekhandel Van Atten, Emmapark 110 te Pijnacker. Uiteraard is er tijdens de Verbeelding nog veel meer te doen voor kinderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant