Afbeelding

Vierdaagse Nootdorp viert groot succes met zonnig weer en enthousiaste deelnemers

Actueel 1.532 keer gelezen

Nootdorp - De jaarlijkse vierdaagse in Nootdorp was deze week een waar feest voor zowel de deelnemers als de lokale gemeenschap. Het evenement, dat parallel aan de avondvierdaagse in Pijnacker werd gehouden, trok eveneens een grote menigte en werd gekenmerkt door stralend weer. Burgemeester Björn Lugthart van Pijnacker-Nootdorp was aanwezig om het enthousiasme te ondersteunen en de deelnemers aan te moedigen.

Gedurende de vier dagen werden de deelnemers getrakteerd op een overvloed aan zonneschijn. De pittoreske routes door het prachtige landschap van Nootdorp werden nog mooier door de stralende zonnestralen. Zowel jong als oud genoten van de warme zomerse dagen terwijl ze hun stappen zetten.

Net als in Pijnacker is er ook in Nootdorp een woord van dank aan de burgemeester voor zijn aanwezigheid en steun aan de lokale gemeenschap. Zijn betrokkenheid bij de vierdaagse benadrukt het belang van dergelijke evenementen en versterkt de gemeenschapszin.

Met een grote opkomst en een geweldige sfeer heeft de vierdaagse in Nootdorp bewezen een succesvol evenement te zijn dat mensen samenbrengt en een gezonde levensstijl bevordert. De organisatoren zijn trots op het enthousiasme en de deelname van de gemeenschap en kijken al uit naar de vierdaagse van volgend jaar.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant