Afbeelding

Goed nieuws: raapopbrengst in wijk Koningshof valt tegen

Actueel 1.497 keer gelezen

Dinsdagavond 30 mei was team Schoon Pijnacker-Nootdorp aan de beurt voor de gezamenlijke raapactie in Koningshof. Met dertien enthousiastelingen slaagden ze erin om in slechts anderhalf uur een groot deel van de wijk op te ruimen.

Hoewel het vullen van een enorme stapel zakken altijd voldoening geeft, was het goede nieuws van de avond dat de stapel dit keer bescheiden was. Dit laat zien dat de wijk al behoorlijk schoon was, mede dankzij de inspanningen van zowel individuele opruimacties als gezamenlijke initiatieven. 

Tijdens de actie kwamen ze ook weer enkele ludieke vondsten tegen. Zo troffen ze een afgedankt autostoeltje aan en zagen ze Kikker, die al een hele tijd op zijn maatje wacht, op een bankje bij het gemeentehuis. Na afloop van de raapactie genoten ze gezamenlijk van een gezellig samenzijn en een drankje in het café van Het Baken. Een woord van dank gaat uit naar alle deelnemers voor hun tomeloze inzet! Deze gemeenschappelijke inspanningen tonen aan dat samenwerking en individuele betrokkenheid een positieve impact hebben op de leefbaarheid van de wijk. Met elke opruimactie komt de buurt weer een stapje dichter bij een schone en aangename omgeving voor iedereen.

Wil jij ook een keer meedoen aan een raapactie of zelf rapen in je eigen wijk en tijd, kijk dan voor meer informatie op de website van
www.schoonpijnackernootdorp.nl.


Uit de krant