Afbeelding

Heerlijk fietsen voor goede doelen: inschrijven nu al mogelijk

Actueel 1.398 keer gelezen

Pijnacker - Lionsclub ‘Dames van Oostland’ fietst dit jaar voor twee goede doelen: Villa Casper, een woonlocatie in Pijnacker voor mensen met een verstandelijke beperking. De opbrengst wordt besteed voor de inrichting van de gezamenlijke recreatieruimte. Het tweede goede doel is Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt.

“We hebben vier prachtige routes uitgezet: 15 kilometer, 25 kilometer, 40 kilometer en zelfs een route van 80 kilometer  voor de echte diehards. Alle routes leiden je door onze mooie gemeenten, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland in de groene omgeving. Graag nodigen we je tevens uit bij onze gezellige fair met diverse kraampjes. Of je gaat fietsen of niet, je bent van harte welkom”, zo laat men weten.

Op 24 juni kun je bij het ‘Lions DvO-punt’ aan de Overgauwseweg 68, Pijnacker genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met wat lekkers en rondkijken op onze gezellige fair. Op dit punt worden de goodiebags met inhoud voor de deelnemers uitgedeeld.

Inschrijven kan via website: lionsdamesvanoostland.nl. Mocht je last minute komen, dan kun je je op de dag zelf bij het Lions DvO punt aanmelden.

De kosten voor deze prachtige tochten zijn € 12,50 p.p. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Na betaling krijg je een paar dagen voor het evenement de routes via e-mail toegestuurd. Je kan dus altijd nog op een andere dag gaan fietsen of de andere routes ontdekken. 

“Om zoveel mogelijk te kunnen bijdragen aan het goede doel van dit jaar hopen wij op veel enthousiaste deelnemers en donateurs! Dus pak je fiets, trommel iedereen op en doe mee aan deze leuke fietstocht en gezellige fair”, aldus de organisatie.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant