Afbeelding

PLUS Sabine Zondag heeft ‘Beste broodafdeling van alle PLUSSEN in Nederland’

Actueel 2.533 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs werd in Studio 21 in Hilversum een grote, maar bovenal feestelijke bijeenkomst gehouden van supermarktketen PLUS. Het was een spannende avond, want er waren bijzondere waarderingen en prijzen te winnen. Ook PLUS Sabine Zondag uit Pijnacker was genomineerd. 

Patrick van de Kraats van PLUS Sabine Zondag: “De strijd begon met alle 300 PLUSSEN, want wie is de allerbeste? Wij haalden al snel de beste 100, de beste 50 en uiteindelijk stonden we in de Top 10, met de slagerij en de broodafdeling. In de finale wist onze broodafdeling een eerste plaats te bemachtigen. Dat betekent dat wij ons twee jaar lang de beste broodafdeling van Nederland mogen noemen. En daar zijn wij ontzettend trots op!” Er is onder andere gekeken naar (product)presentatie, sfeer, beleving, hygiëne, klantvriendelijkheid, maar ook naar lokale invullingen, zoals de samenwerking met Bakker Rijnbeek en Leonidas.

“Ook de slagerij van Peter Assenberg, de afdeling vleeswaren en kaas, aardappel, groente en fruit en de slijterij scoorden hoog binnen de PLUS-gelederen. Maar voor het team van de broodafdeling was de prijsuitreiking echt de kers op de taart”, aldus Patrick. De komende vier weken viert PLUS Sabine Zondag dan ook feest: er zijn leuke, smakelijke aanbiedingen in samenwerking met onder andere Bakker Voordijk en Bakker Rijnbeek.

Uit de krant