De sfeer is altijd open, gezellig en vooral erg saamhorig.
De sfeer is altijd open, gezellig en vooral erg saamhorig.

Woensdag 29 maart Open Dag Huis van Rie

Actueel 1.115 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De dagbesteding van het bekende Huis van Rie is gevestigd aan de Koningin Wilhelminastraat 5 in Nootdorp. Hier biedt men al meer dan zeven jaar liefdevolle zorg aan onze gasten in de leeftijd van achttien tot bijna honderd. 

De beperkingen van de gasten zijn zeer divers. ze ontvangen onder andere gasten die te maken hebben met geheugenproblematiek zoals dementie, met CVA, en NAH, Parkinson, MS en ook gasten die leven in eenzaamheid en sociaal isolement. De acceptatie van elkaars beperkingen, de sfeervolle lichte accommodatie en het grote aanbod aan activiteiten, werken mee om - ook voor de medewerkers en vrijwilligers - van iedere dag een heerlijke dag te maken. 

De arbeidsmatige-dagbesteding Winkel van Rie is gevestigd in de Dorpsstraat 49 in Nootdorp. Bij Winkel van Rie werken jongvolwassenen die niet in de mogelijkheid zijn om zelfstandig te kunnen werken, die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding bij het verrichten van werkzaamheden. De werkzaamheden worden naar kunnen en behoefte aangeboden. Veel jongvolwassenen vinden hier, ondanks hun beperking, zinvolle arbeid in een sfeervolle omgeving met leuke collega’s. Woensdag 29 maart is er bij Huis van Rie Open Huis van 16.00 tot 18.00 uur. Stap dan gerust vrijblijvend een naar binnen voor meer informatie en een rondleiding.

Uit de krant