Foto: Terje Sollie
Foto: Terje Sollie

De Verbeelding wordt dertig: gratis portretfoto voor dertigers

Actueel 2.196 keer gelezen

Iedere inwoner van Pijnacker-Nootdorp die 2023 dertig is of dertig wordt, is een echte jaargenoot van De Verbeelding en mag op de foto.

De Verbeelding is het grootste kunst- en cultuurevenement in Pijnacker-Nootdorp en wordt dit jaar zelf dus dertig jaar. Een jubileumjaar is bijzonder en dat gaat dan ook in het weekend van 22 tot en met 24 september groots gevierd worden. Zo kan iedereen genieten van een poproute met allerlei bands. Er is een kunstroute die langs prachtige locaties in de gemeente gaat, een creamarkt met optredens van dans- en muziekgroepen. En voor de kinderen is er een voorstelling. Deze opsomming is nog niet eens compleet.

En voor de dertigers is er iets speciaals. In de bibliotheek van Pijnacker is er kunst van (semi)amateurs uit Pijnacker-Nootdorp te zien. Het idee is om daar portretfoto’s van de dertigers uit Pijnacker-Nootdorp te exposeren.

De organisatie: “We nodigen je dan ook van harte uit om gratis een portretfoto van je te laten maken. De fotograaf die dat gaat doen, heeft er al heel veel zin in en als klap op de vuurpijl mag je je portret na afloop van De Verbeelding ook nog eens mee naar huis nemen. Ben of word je in 2023 dertig jaar en woon je in Pijnacker-Nootdorp dan willen we je graag portretteren. Het kost je niets en het portret krijg je na afloop van de Verbeelding als verjaardagscadeautje van ons mee. Je bent tenslotte een leeftijdsgenoot van De Verbeelding.”

“Wat vraagt De Verbeelding van de dertigers? Wat tijd om de portretfoto te maken door een fotograaf en om een paar vragen te beantwoorden tijdens de fotosessie die bedoeld zijn om het portret bij de bezoekers te doen leven. Je moet denken aan vragen als: in welke kern van de gemeente woon je; waar ligt je interesse (of niet) op het gebied van kunst en cultuur; ben je bekend met De Verbeelding, heb je het evenement wel eens bezocht of er aan meegedaan? Ter geruststelling: ook dertigjarigen die niks met kunst hebben, zijn van harte welkom. Hoe meer diversiteit hoe beter. Lijkt je het leuk om mee te doen, geef je dan op via groepsexpo@deverbeelding.nu. We zien er echt naar uit om je te ontmoeten en er een leuke fotosessie van te maken.”

Meer weten over De Verbeelding? Bezoek de website: www.deverbeelding.nu.

Is er interesse om je bedrijf te profileren, dan kan dat door een advertentie te plaatsen in ons kunstrouteboekje. Informatie over kosten en grootte advertentie mail naar communicatie@deverbeelding.nu. Sponsor of vriend worden kan natuurlijk ook. Graag zelfs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant