Afbeelding

Eenmalig ‘Idee Café’ voor inwoners van Delfgauw

Actueel 1.934 keer gelezen

Bij de krant ‘Delft op Zondag’ is er een uitnodiging/enquête verspreid. Deze enquête is alleen voor de inwoners van Delfgauw. Een initiatief van Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Staedion en de Gemeente. Het doel van deze enquête is om meer verbinding te krijgen in de buurten en wijken, maar ook om te onderzoeken of er mooie ideeën leven onder de bewoners, die een bijdrage zouden kunnen leveren aan deze verbinding.

Mocht u de uitnodiging/enquête niet hebben ontvangen, dan kunt u nog een exemplaar afnemen van de stapel die u aantreft bij één van de ‘wensbomen’. De wensbomen staan nog tot 16 maart a.s. op de volgende locaties:

- de hal van winkelcentrum Emerald
- in het atrium van het wooncomplex aan de Laan der Zeven Linden
- in de hal van de kerk aan de Zuideindseweg 7 (dit is tevens een stemlocatie op 15 maart)

Bij deze wensbomen staat een brievenbusje, waar u de ingevulde enquête in kunt doen. Aan de wensbomen kunt u eventueel uw leuke idee of initiatief ophangen door het invullen en uitknippen van het wenswolkje, die u aantreft in de enquête.

Op donderdagavond 30 maart aanstaande is er een ‘Idee Café’ in de Kiezel (Laan der Zeven Linden 175), waar u uw Idee of Initiatief kunt toelichten of horen wat anderen hebben aangedragen. U kunt zich voor deze avond aanmelden via de receptie van de SWOP Tel.nr. 015-3699699 of via info@swop.nl.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant