Het prachtig muzikale optreden van de blokfluiters.
Het prachtig muzikale optreden van de blokfluiters.

Wervelende muziekavond op De Meander

Actueel 1.577 keer gelezen

Onlangs vond op OBS De Meander in Delfgauw de muziekavond plaats. Een evenement georganiseerd door de ouderraad, meester Ruud en juf Anneke.

Op de oproep voor de muziekavond kwamen veel enthousiaste aanmeldingen binnen. Op de ochtend van de show werd het podium opgebouwd en werden licht en geluid opgehangen. ’s Middags konden alle muzikanten hun muziekstuk alvast laten horen tijdens de generale repetitie. Afgelopen september zijn 28 leerlingen uit de bovenbouw gestart met blokfluitlessen. Om de week kregen zij na schooltijd les van meester Ruud. Onlangs hebben zij hun eerste blokfluitdiploma behaald. Een groot deel van deze groep trad tijdens de muziekavond op. Voor het eerst in de geschiedenis van De Meander is er ook een echt schoolorkest. Leerlingen uit diverse groepen nemen hieraan deel met verschillende instrumenten, zoals viool, gitaar en keyboard.

Tijdens de muziekavond zat de zaal vol met een enthousiast publiek. De avond werd gepresenteerd door Nelleke en David. Er waren diverse optredens, zowel in groepsverband als individueel. Na elk optreden klonk een daverend applaus. Wat een talenten zijn er op De Meander! Iedereen stond te stralen op het podium.

Het publiek begon spontaan met juf Anneke mee te zingen en zo werd deze mooie avond swingend afgesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant