Afbeelding

Deniz dankbaar voor alle donaties: nog 8.500 euro

Actueel 1.547 keer gelezen

Vorige week stond Deniz uit Delfgauw op de voorpagina van onze krant. De reden was allerminst leuk: ze heeft MS en geld nodig voor een behandeling in het buitenland. 

De kosten van een stamceltransplantatie gaan richting de 65.000 euro. En dan ben je nog niets eens in Mexico. Vrienden, familie en bekenden van Deniz hebben de afgelopen maanden al een heleboel geld bij elkaar gehaald. Ook via de lezers van de Telstar/Eendracht en Telstar Online kwamen mooie bedragen binnen. “Er was zelfs een ondernemer die 500 euro heeft gestort”, vertelt Deniz. 

Ze is heel erg dankbaar, ook juist voor de kleine bedragen. “Dat zijn allemaal steuntjes in de rug. Dat mensen geld overmaken zonder dat ze mij kennen is heel bijzonder, daar ben ik dankbaar voor.” Op het interview in de krant heeft ze veel positieve reacties gekregen, vooral bij de voetbalclub van haar zoon (SV Wippolder). “Veel mensen zagen wel een beetje dat er wat mis was, maar durfden dat eigenlijk niet te vragen. Nu is het wel bespreekbaar”, zegt ze.

Doneren
Er is nog zo’n 8.500 euro nodig. Dat is best nog een flink bedrag. “Maar linksom of rechtsom, ik ga sowieso”, zegt Deniz strijdvaardig. Dorpsgenoten en ondernemers kunnen nog steeds doneren via IBAN NL47 BUNQ 2082602702 ten name van Stichting DenizVersusMS of kijk op denizversusms.nl om direct een bedrag over te maken.

Uit de krant