Afbeelding

Zonwering houdt zon en hitte buiten

Actueel 1.781 keer gelezen

Geers Zonwering heeft een ruim assortiment aan buiten-zonweringen en terrasoverkappingen, een groot deel daarvan is te bewonderen aan de Laan van Ambacht 6 in Nootdorp, waar dit 25 jaar oude familiebedrijf sinds 2002 te vinden is.

“Mijn opa had een aannemers en zonweringsbedrijf in Voorburg,” vertelt Alex Geers, “In 1997 hebben mijn moeder en oom het overgenomen en zijn met zonwering verder gegaan, zelf ben ik in 2019 bij het bedrijf gekomen.” Ook de jongere broer van Alex werkt bij Geers Zonwering in de montage. “Mijn oom doet ook vooral de montage, mijn moeder de administratie en ik de verkoop en het inmeten,” vertelt Alex. “Inmeten doen we altijd, dan weten we zeker dat de maten kloppen. Eigenlijk zijn al onze producten maatwerk, dus je moet er niet aan denken dat er een verkeerde maat wordt besteld, dan moet alles weer opnieuw.”

Geers werkt vooral op afspraak. “Dat is in de coronatijd zo gegroeid,” legt Alex uit. “Toen was het verplicht, maar we merkten dat het zowel onze klanten als onszelf erg goed beviel. Zo weten we zeker dat we voldoende de tijd kunnen nemen. We trekken anderhalf uur uit voor een gesprek. We proberen een zo goed mogelijk beeld van de situatie en de wensen van de klant te krijgen. Het kan dan gebeuren dat ze uiteindelijk voor iets heel anders kiezen dan waar ze oorspronkelijk voor kwamen. Dat ze bijvoorbeeld dachten screens te willen hebben, maar dat een rolluik een betere oplossing bleek. Daarom is het belangrijk goed door te vragen en alle tijd te nemen. We willen onze klanten echt helpen de voor hun beste oplossing te vinden. We raden altijd aan om een foto van de situatie mee te nemen. Mijn doel is alles zo goed mogelijk uit te leggen, zodat er aan het eind van het gesprek geen vragen meer zijn.”

Producten die Geers Zonwering onder ander verkoopt zijn: zipscreens, rolluiken, markiezen en uitvalschermen voor de ramen. Voor het terras hebben ze knikarmschermen en pergola-zonweringen, maar ook volledige overkappingen van bijvoorbeeld aluminium en glas en met lamellen tegen de zon. In de showroom zijn zelfs drie volledige overkappingen te zien.

Klanten komen tegenwoordig met de soms erg warme zomers niet meer alleen meer voor een zonnescherm naar Geers, ze zoeken ook verkoeling. “Daarvoor werkt een zonnescherm ook uitstekend.” vertelt Alex. “De meeste warmte komt via het raam binnen. De zon buiten houden kan zo een paar graden schelen, dat is toch een stuk aangenamer en scheelt een flink stuk in de energiekosten van een airco, als je die hebt of overweegt aan te schaffen.” Naast het praktische aspect moet een zonwering er natuurlijk ook mooi uitzien en passen bij de stijl van het huis. “Ook daar denken we natuurlijk in mee,” besluit Alex.

- geerszonwering.nl

Mail naar info@geerszonwering.nl voor een afspraak of bel 015 310 18 47

Laan van Ambacht 6
2631 RJ Nootdorp
015 310 18 47
info@geerszonwering.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant