Het team van Ratchaphruek Beauty Salon verwelkomt u graag.
Het team van Ratchaphruek Beauty Salon verwelkomt u graag.

Ratchaphruek Beauty Salon geeft je lichaam een boost

Actueel 2.017 keer gelezen

Nootdorp - Ratchaphruek Beauty Salon opent donderdag 2 februari de deuren op de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat 2. De salon heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt, waardoor het noodzakelijk was om te verhuizen. Vanaf vrijdag 3 februari is het weer mogelijk om een afspraak in te plannen. Verwen jezelf met een beautymassage of beautybehandeling of geef het cadeau, er is vast wel iemand die het verdient!

Diensten
Bij Ratchaphruek Beauty Salon kan men terecht boor gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen, verschillende massages en diverse hand, - en voetbehandelingen, voor ontharing en vanaf nu is er ook een nagelstyliste aanwezig voor het verzorgen van de perfecte nagels. De salon maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke producten en verkoopt verschillende producten van de schoonheidsverzorgingslijn van Dr. Belter en diverse Biopeeling producten.

De salon maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke producten

Massages
De ruime salon biedt verschillende kamers waar men terecht kan voor een massage. Er zijn verschillende massages zoals: bindweefselmassage, anti cellulitis massage, cupping massage, facelift massage, aventuring Stress release detox massage en anti stress massage voor mannen. De massages zijn bewezen effectief en dienen niet alleen ter ontspanning, maar ook bij pijnklachten zoals: hoofdpijn (migraine), pijn in de schouders of nek, rugpijn en pijn in de benen. Vooraf vindt er een intakegesprek plaats en een gezondheidscheck. De behandelingen worden op de persoon afgestemd, zodat elke klant krijgt wat die verdient.

Vacature
Wegens de uitbreiding van het beautysalon is de salon per direct op zoek naar twee gediplomeerde en ervaren en vriendelijke masseuses. Bij interesse kan men reageren via onderstaande gegevens.

Dorpsstraat 2
2631 CT Nootdorp
Tel: 06-15900014

www.ratchaphruek-beauty.nl


Uit de krant