Het collectief RockBoulevard. Foto: Ron van Varik
Het collectief RockBoulevard. Foto: Ron van Varik

Dorpsgenoot zet RockBoulevard in de spotlights bij Podium aan Zee

Actueel 2.073 keer gelezen

Martin Reitsma uit Delfgauw formeerde in 2021 voor het Haags Beatfestival het ‘Group 1850 Project’ met drie leden van deze bekende band uit de jaren zestig. Om de band te completeren ging hij zijn grote netwerk in de muziek langs en mocht een aantal bekende muzikanten toevoegen aan de band. 


Die muzikale samenwerking beviel zo goed dat Martin besloot om vaker met hen muzikale projecten te gaan doen. Hij noemde het nieuwe muziekcollectief RockBoulevard, er volgden goed bezochte optredens samen met de gebroeders Bolland, Robert Jan Stips (bekend van o.m. Supersister Projekt, The NIts en Golden Earring), topgitarist Ferry Lever en voormalig frontman van het Pink Project: Peter Chattelin. Het meest recente concert was bij Podium aan Zee in Scheveningen en had als thema: The Best of Symphonic Rock en was in no time uitverkocht. Inwoners uit onze gemeente, zoals Leo Luchtigheid, Jan Bicude en Bert Duijndam zijn maar wat enthousiast over het hoge muzikale niveau van de band en komen dan ook graag naar de optredens. 

Podium aan Zee
Op 25 februari aanstaande zal RockBoulevard een volgend optreden gaan doen bij Podium aan Zee in Den Haag/Scheveningen Op deze zaterdagavond is het muzikale thema: Het beste uit de Nederpop met highlights uit de rock, pop en blues en nummers van onder meer Brainbox, Golden Earring, Herman Brood, Cuby and The Blizzards, Focus, Anouk, The Scene, Renee, Earth and Fire, Shocking Blue en Q65 met een uitstapje naar songs van de Common Linnets en Son Mieux. Het RockBoulevard Project is een muziekcollectief dat optredens doet in wisselende samenstellingen. De muzikanten zijn veelgevraagd met hun eigen bands, kennen drukke agenda’s en zijn daardoor niet altijd beschikbaar om mee te doen. Zonder aan kwaliteit in te boeten voegen zich iedere keer weer nieuwe muzikanten bij dit collectief.


Ook voor het optreden bij Podium aan Zee op 25 februari a.s. is er weer een sterk collectief aan muzikanten. Zang: Conchita, zang en gitaar: Ronn van Etten, gitaar: Jelle Wunderink, toetsen en zang: Arjan Bruinsma drums: Rob Kramer, sax en zang: Hanneke Kolkman, basgitaar: Michel Bruijniks

De serie optredens is een samenwerking tussen Podium aan Zee met Alexander Serban en Lesley Warendorff en de veelbekeken muzieksite op Facebook: Boulevard of Music van Martin Reitsma. Onder meer Paul Bergen, Marcel ‘Bizarro’ Mulhuyzen en Erik Bevaart uit Pijnacker zijn gastredacteur op deze site die vorig jaar maar liefst 1.575.000 kijkbeurten ontving van leden en volgers.

Kaartjes kopen
Voor kaartverkoop zie Podium aan Zee via hun website: podiumaanzee.nl. De zaal is open rond 19.30 uur, het concert vangt aan om 20.30 en duurt tot over 23.00 uur.

Adres: Podium aan Zee, Keizerstraat 58, 2584 BK, Den Haag.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant