Afbeelding

Vermissing in buurgemeente Delft, halfzus Jim doet emotionele oproep

Actueel 5.589 keer gelezen

Delft - De sinds donderdag 12 januari 2023 vermiste Jim Olsthoorn wordt ontzettend gemist door zijn familie. Dat vertelde zijn halfzus Wendy woensdagavond in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM.

De 26-jarige Jim bezocht donderdag nog zijn moeder in Naaldwijk. “Daar gaat hij vaak even eten”, zegt Wendy. Haar broer heeft psychische problemen, maar staat verder zeer vrolijk en liefdevol in het leven. “Er was zelfs zicht op zelfstanding wonen. Daarom woonde hij al een tijdje bij een GGZ-instelling in Delft. Helemaal vrijwillig hoor, gewoon om alles een beetje te leren”, vertelt ze. 

Jim heeft die bewuste donderdag, na het bezoek aan zijn moeder, het openbaar vervoer genomen richting de GGZ-instelling aan de Sint Jorisweg in Delft. “Daar is hij vrijwel zeker nog geweest, want zijn telefoon is teruggevonden op zijn kamer. Ook heeft hij nog even ingelogd op zijn bankaccount”, weet Wendy. 

Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Er is een mogelijkheid dat Jim richting Zeeland is vertrokken, maar ook dat is niet helemaal duidelijk. Wendy roept iedereen op informatie door te geven aan de politie. Dat kan via 0900-8844, maar ook anoniem via 0800-7000. Tot slot richt Wendy zich tot Jim: “Laat iets van je horen, we missen je enorm”, besluit ze.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant