Afbeelding

Boekenmarkt bij Bibliotheek Oostland

Actueel 887 keer gelezen

Lansingerland - Van maandag 5 december tot en met zaterdag 24 december worden de uitgelezen boeken te koop aangeboden in de Bibliotheek Oostland. Je kunt terecht bij alle vestigingen in Lansingerland. 

Informatieve boeken, jeugdboeken en romans worden verkocht voor € 0,50 per stuk. Je kunt zelfs een hele doos vullen voor € 5,00 en tijdschriften kosten € 0,10 per stuk. Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus er is voor elk wat wils. Voor een klein bedrag kan er een grote stapel boeken mee naar huis genomen worden. Of je nou graag zelf leest of dat je ze als cadeau wilt weggeven aan iemand anders, kom gezellig langs en snuffel op je gemak tussen alle boeken. Ook niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom bij de verkoop.

Rondom de feestdagen hanteren de bibliotheekvestigingen aangepaste openingstijden. Daarnaast zijn de openingstijden van vestiging Nootdorp, CulturA & Zo met ingang van 1 december 2022 aangepast. De vestiging is voortaan op vrijdagavond tot 21.00 uur geopend én op de avonden dat er evenementen gepland zijn. Kijk op de website van de bibliotheek www.bibliotheekoostland.nl voor de actuele openingstijden.

Uit de krant