Afbeelding

Aan’haken’ in CulturA & Zo

Actueel 2.375 keer gelezen

Pijnacker - CulturA & Zo is gestart met een haakmiddag. Vanaf nu kun je bij CulturA & Zo, in Cultuurcafé Ont-Moeten, ook terecht om te haken, warm te blijven, en met elkaar in gesprek te gaan, over haken of over andere dingen. De haakmiddag is elke donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Deze haakmiddag heet ‘Blijf aangehaakt’! Iedereen is welkom, van haakvirtuoos tot (nog net niet) beginnend haker. Al spelenderwijs leer je elkaar de kneepjes van het haakvak.

Elke donderdagmiddag
Op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur ben je welkom in Cultuurcafé Ont-Moeten. Maar er kan natuurlijk elke dag gehaakt worden in CulturA & Zo. Er worden dekens en sokken gehaakt. Wanneer deze klaar zijn worden de gehaakte dekens en sokken aan mensen gegevens die in deze koude maanden hun huis niet warm kunnen stoken.

Meer dan haken 
Op deze haakmiddag delen en leren de bezoekers elkaar haaksteken en patronen. En onder het genot van een kopje koffie of thee ontstaan de mooiste gesprekken. Behalve dekens en sokken wordt van in elkaar genaaide ‘granny squares’ een mooi kunstwerk gemaakt. Dat kunstwerk wordt over een poosje buiten zichtbaar gemaakt. Waar dat gebeurt blijft nog even geheim!

Uit de krant