Een deel van het team bij de fraaie ballonnenboog vlak voor de entree.
Een deel van het team bij de fraaie ballonnenboog vlak voor de entree.

Drukke open dag bij nieuwe tandartspraktijk

Actueel 8.603 keer gelezen

Pijnacker - Het was gezellig druk, zaterdag 26 november, bij het Tandheelkundig Centrum Pijnacker, de nieuwe tandartspraktijk aan de Meidoornlaan.

In het pand waar voorheen Woudwijk Mode gevestigd was, is nu een omvangrijk nieuw tandartsbedrijf te vinden met alles erop en eraan. Eerder heeft men de bestaande praktijk van Ed Plomp overgenomen. De praktijk is nog niet helemaal afgebouwd - enkele behandelkamers waren zaterdag nog niet te zien - maar draait intussen volop. Het Tandheelkundig Centrum Pijnacker heeft meerdere specialismen in huis, zoals orthodontie, kindertandheelkunde en ook is er een speciale aanpak voor mensen met ‘diep gewortelde angsten’ voor de tandarts en zijn/haar werk. 

Patiënten en andere belangstellenden konden zaterdag een kijkje nemen bij de nieuwe praktijk, de diverse ruimten bekijken en kennismaken met de tandartsen en de overige medewerkers. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Er was veel belangstelling. Buiten stond voor de kinderen een springkussen. De nieuwe praktijk kan nog nieuwe patiënten plaatsen.

Uit de krant