Piet Vergeer en David Schut van Het Witte Paard en Marco Filippo van De Guyter organiseren samen het Winter DorpsFest.
Piet Vergeer en David Schut van Het Witte Paard en Marco Filippo van De Guyter organiseren samen het Winter DorpsFest.
Start kaartverkoop

Guyter en Witte Paard blazen tentfeesten nieuw leven in

Actueel 12.810 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Piet Vergeer van het Witte Paard in Nootdorp en Marco Filippo van Café De Guyter in Pijnacker hebben de handen ineengeslagen om de Pijnackerse Tentfeesten nieuw leven in te blazen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart is er twee avonden achtereen onder de noemer van Winter DorpsFest een tentfeest op de plek waar dat hoort: het evenemententerrein op Sportpark De Groene Wijdte. 

Het programma is vorige week rondgekomen. Zowel lokale helden als heroes van verder weg zullen de grote feesttent in vervoering brengen. Dus zien en horen we op vrijdag 17 maart zowel de Guyterband met muziek voor alle leeftijden als niemand minder dan Frans Duijts. 

Een ervaren topartiest die in 2015 tien jaar in het vak zat. Frans Duijts vierde dat met een verzamelalbum met de veelzeggende titel: ‘Mijn grootste hits tot nu toe’. De landelijke radio- en tv-stations hebben de zanger volledig omarmd. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. Ook van de partij op vrijdag 17 maart is René Karst. Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2019!

René is ook de man van de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan twaalf miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten.

Jan Biggel maakt het programma van 17 maart compleet. Jan is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken vanwege zijn klompensound. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

Zaterdag 18 maart
De feesttent staat twee dagen op het sportpark. Op zaterdag 18 maart doen ‘we’ het nog eens dunnetjes over met onder meer de Vengaboys. De eerste internationale hit Up & Down van de Vengaboys werd uitgebracht in maart 1997 en werd al snel een top 5-hit in Europa voordat hij zijn weg vond naar de VS. Daarna volgde nog veel meer: pop-dancehits zoals We Like To Party!, Boom Boom Boom Boom!! en We’re going to Ibiza. Naast de Vengaboys treedt op The Guilty Six-coverband. Een band die gespecialiseerd is in guilty pleasures aller tijden. Geen enkele nummer is meer veilig!

Op zaterdag is ook DJ Paul Elstak van de partij met Happy Hardcore en muziek die je hoort op nineties-feesten. Hij heeft een druk schema en draait ook op Freestylefeesten. Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base.

Tot slot maken de bekende Witte Paard DJ’s Tim & Faab een uitstapje naar Pijnacker! Met samen zeventig jaar ervaring als dj’s, feestbeesten en gangmakers weten ze elk publiek in beweging te krijgen en te verrassen.

Marco Filippo en Piet Vergeer hebben de laatste jaren regelmatig contact met elkaar gehad over hoe jammer het was/is dat mooie lokale evenementen van de feestkalender verdwenen. Ze hopen het feestpubliek van Pijnacker-Nootdorp en omstreken met deze nieuwe tentfeesten een groot plezier te doen.

De kaartverkoop start per omgaande via www.wittepaard.nl en tevens zijn er ook fysieke kaarten te koop bij de Guyter.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant