Bij Intratuin Pijnacker heb je ruim keus uit de mooiste kerstbomen!
Bij Intratuin Pijnacker heb je ruim keus uit de mooiste kerstbomen!

Haal de natuur in huis en ga voor een echte kerstboom

Actueel 2.269 keer gelezen

Pijnacker - Zodra de feestdagen dichterbij komen, is het tijd om de kerstversiering van zolder te halen. Intratuin Pijnacker heeft alle versieringen massaal uitgestald in de winkel. Ook hebben ze nu echte kerstbomen in huis.

“Wat ons betreft gaat er niets boven een echte kerstboom. Dat nostalgische kerstgevoel en die heerlijke dennengeur. We hebben de kerstbomen dit jaar met kluit of gezaagd. De keuze is aan jou! Maak er een gezellig uitje van met het gezin en kom gauw naar Intratuin Pijnacker”, aldus Alexander Schot van Intratuin. Welke boom mensen kiezen is zeer persoonlijk, zegt Alexander. “Ga je voor groot en vol of ben je op zoek naar een kleinere versie? 

De traditionele kerstboomsoorten hebben elk hun eigen specifieke kenmerken. Een van de belangrijkste overwegingen waarom je een kerstboom koopt, is hoe hij eruitziet. Dit jaar hebben wij de keuze uit de volgende kerstbomen: Nordmann, Dwergspar, Fijnspar of Servische spar en de Blauwspar.” Wil je een boom die niet uitvalt, dan moet je volgens Alexander kiezen voor een Nordmannboom. “Deze echte Noorse boom staat garant voor een goede kwaliteit en laat zeer weinig naalden los. Daarbij kan je jezelf ook afvragen of je maar één seizoen gebruik wilt maken van jouw kerstboom of langer”, besluit Alexander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant