Afbeelding

Tasseron zoekt financieel medewerker

Actueel 1.416 keer gelezen

Nootdorp - Tasseron Sensors & Controls is specialist in het meten en regelen van temperatuur. Het bedrijf bestaat ruim honderd jaar en het hoofdkantoor is gevestigd in Nootdorp. Tasseron is op zoek naar een financieel medewerker voor 24 uur per week op de locatie Nootdorp.

Als financieel medewerker vervul je een belangrijke spilfunctie binnen de firma. Je draagt zorg voor de afhandeling van het inkoop- en verkoopproces, het verwerken van bankafschriften en betalingen. Tevens houd jij je bezig met het debiteurenbeheer en receptiewerkzaamheden. Daarnaast werk je samen met de verschillende kantoren binnen Nederland en de VS. Van belang is dat je oplossingsgericht bent. Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf, is kennis van de Engelse taal een must. Andere vreemde talen zijn een pre.

Skills en opleiding:

  • Afgeronde MBO/HBO-opleiding 
  • Pro actieve, enthousiaste en stressbestendige competenties 
  • Een aantal jaren relevante werkervaring 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Goede kennis van MS office / ERP systemen 

Daarnaast ben je loyaal en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel. Tot slot ben je woonachtig op bereisbare afstand van Nootdorp. 

Geboden wordt: goede arbeidsvoorwaarden, een veelzijdige functie in een gezond bedrijf met een prettige en collegiale werksfeer, in deze verantwoordelijke functie krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Tasseron Sensors & Controls. 

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Brenda van Schie via emailadres bvanschie@tasseron.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant