Afbeelding

Hazeu Orchids zoekt dagchauffeur met rijbewijs CE

Actueel 1.183 keer gelezen

VACATURE - Hazeu Orchids is een ondernemend familiebedrijf met een ruime historie. Het bedrijf is op zoek naar een chauffeur in het bezit van rijbewijs CE.

De organisatie heeft zich sinds 2000 gespecialiseerd in het telen van Phalaenopsis. In de processen staan de mens, de zorg voor het gewas en de retail klanten centraal. Er wordt veel gewerkt aan ontwikkeling en professionalisering: moderne kassen, gedeeltelijk een dubbele teeltlaag, goede begeleiding van de medewerkers, kwaliteitsbevordering en efficiency. Met een hecht team wordt er gewerkt op drie locaties. Door deze aanpak worden er wekelijks grote volumes van hoge kwaliteit geleverd en wordt er flexibel ingespeeld op wensen vanuit de markt. 

De functie
Het transporteren van orchideeën met een trekker-trailer combinatie naar klanten. Klanten bevinden zich voornamelijk op de veilingterreinen van Royal Flora Holland in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. De ideale kandidaat is in het bezit van een CE rijbewijs, heeft een flexibele instelling, kan goed zelfstandig werken, in overleg met de afdelingen verkoop en productie en heeft geen moeite met onregelmatige werktijden.

Geboden wordt een afwisselende en verantwoordelijke functie met ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn. Ben jij geïnteresseerd in de functie? Reageer dan snel, zodat je op korte termijn kunt beginnen aan een afwisselende baan. 

E-mail jouw CV naar Chris Pakataridis via chris@hazeuorchids.nl..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant