Afbeelding

Casa Vita ‘hout’ van Pijnacker

Actueel 3.383 keer gelezen

Pijnacker - Op een prachtige plek in het gezellige dorp Pijnacker, wordt Casa Vita gerealiseerd. In een groene omgeving, waar nog alle ruimte is voor een gelukkig en gezond leven. Casa Vita is een bijzonder nieuwbouwproject, waar mens en natuur samenkomen en waar houtbouw zorgt voor een fijne en unieke woonbeleving.

Casa Vita bestaat uit twee bouwblokken met 65 koop- en 34 huurappartementen. Kleinschalig, met een sprekende architectuur en een gevarieerd woningaanbod (studio’s, appartementen, penthouses, twee-laagse woningen). Bedoeld voor iedereen die zoekt naar de charme en sfeer van wonen in een groene en dorpse setting. Ontmoet elkaar in de knusse gezamenlijke huiskamer, kweek samen groenten in de kas of pluk veldbloemen in de geurige collectieve tuin.

Donderdag 29 september start verkoop
Benieuwd wat Casa Vita jou te bieden heeft? Neem nu alvast een kijkje op de website. Op donderdag 29 september einde van de dag gaat Casa Vita online in verkoop. Met woonoppervlaktes van circa 40 tot 133 m2 en buitenruimtes tot wel 150 m², is de variatie groot. Wonen in Casa Vita wordt mogelijk van € 240.000,- tot € 865.000,- V.O.N.

Bekijk het project via deze link www.wonenincasavita.nl.


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Uit de krant

Uit de krant